Privé Sessies

Indien u individueel of met een vriend(in) gezien wilt worden, kun je een bezoek brengen aan de Dominant Mrs. Rose en/of Ms. Mint in onze privépraktijk nabij Arnhem. Sessies kunnen hier ongestoord plaatsvinden. De locatie heeft een mooie en huiselijke woonkamer boven en een schoollokaal beneden. Er is een diversiteit aan (school-)meubels beschikbaar.

Onze ruimte biedt dus de mogelijkheid voor het spelen binnen verschillende contexten. Mrs. Rose kan je juf zijn, je tutor, moeder, tante, buurvrouw, etc. Mint kan je klasgenoot zijn, je zus, nicht, buurmeisje, vriend(in), etc.. 

Je spanking fantasieën worden werkelijkheid in een veilige omgeving. Ook als je nog geen ervaring hebt ben je welkom. Wij bieden sessies aan voor zowel beginnelingen als meer ervaren personen.

Disciplinarians

Mrs. Rose is een 40+ curvy, krullend, rechttoe rechtaan, geen drama en flexibele vrouw en een ervaren rollenspeler, op professioneel niveau. Ze houdt van spanking en alles wat ermee te maken heeft. Haar armen en handen zijn sterk en ze houdt van afwisseling in vorm, materiaal en houding. Ze kan heel Dominant en streng zijn, maar ook aardig en zorgzaam. Ze heeft een goede RL-baan (en een man en kinderen), dus biedt ze haar diensten aan omdat ze dol is op spelen op professioneel niveau.

Mint is een 30+ sportieve, informele en nuchtere jongedame die een zeer ervaren gever en ontvanger is van pak slaag. Ze geeft de voorkeur aan sessies samen met mevrouw Rose. Ze kan deelnemen aan een sessie als dominant of als spankee. Als dominant kan ze je ook individueel ontvangen. In sessies waarin Mint als spankee optreedt, zal mevrouw Rose aanwezig zijn, zij het op de achtergrond.

 

 

Individual sessions with Mrs. Rose - bath brush spanking
nl_NLDutch