Veel gestelde vragen

Op deze pagina vind je antwoord op vragen over het schooldagevenement en onze diensten die al zijn gesteld door potentiële en huidige gasten, en die we hebben geleerd van de gewaardeerde heer Albert Prendergast, die vele jaren ervaring heeft in de scene en ons toestemming gaf om de inhoud van zijn “FAQs” te gebruiken. U kunt zijn website hier bezoeken: www.headmaster.me.uk

Dit is zonder twijfel de belangrijkste pagina van onze website. De veel gestelde vragen zijn erg uitgebreid en zullen vrijwel zeker al uw vragen beantwoorden. Sommige vragen lijken misschien onbeduidend of irrelevant, maar we kunnen u verzekeren dat ze hier allemaal zijn omdat wij of Mr. Prendergast reden hebben gehad om ze minstens één keer te beantwoorden. Het kan even duren, maar als u serieus bent over deelnemen, lees dan alsjeblieft elke vraag en het antwoord door.

Als uw vraag hier of op een ander deel van de site niet wordt behandeld, neem dan contact op via e-mail, telefoon of WhatsApp.

Omdat we onze diensten professioneel aanbieden. We hebben veel tijd, moeite en geld geïnvesteerd in het maken en promoten van deze website, de evenementen, de praktijk en de diensten die we aanbieden. Er is ook veel tijd en moeite gestoken in het voorbereiden van de locatie(s) voor gebruik in rollenspelactiviteiten voor volwassenen (school).

Het evenement vindt plaats op een gehuurde privélocatie met een realistisch klaslokaal en passende rekwisieten. De privé rollenspelsessie vindt plaats in onze speciaal ingerichte privépraktijk en niet in een of andere gehuurde rosse-buurt-kamer of geïmproviseerde slaapkamer, garage of kelder.

Bij het verlenen van onze (groeps)diensten hebben wij geen persoonlijke agenda met betrekking tot het bezoek. Ons enige doel is om jou te geven wat JIJ wilt van jouw bezoek en daarvoor is een professionele relatie essentieel. Daarom rekenen wij een vergoeding.

Nee. We zijn bang dat we geen tuinman, schilder, schoonmaker, klusjesman, kok, enz. nodig hebben. We zijn van mening dat de diensten en evenementen die we bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben.

Je moet de leeftijd van 21 jaar hebben bereikt voordat wij overwegen je te zien. We zijn ons ervan bewust dat de leeftijd van meerderjarigheid lager is, maar wij geven de voorkeur aan mensen van tenminste 21 jaar en ouder.

Ben je (acuut) ziek, kom dan niet naar ons toe. Verkoudheid, griep en andere infectieziekten hebben rust en herstel nodig. We willen niet besmet wirden. Je moet ook mentaal fit zijn om dit soort intense rollenspellen aan te kunnen en ons niet in een situatie brengen waarin we ons allebei niet veilig voelen vanwege je instabiele mentale toestand. Mocht je daar twijfels over hebben, bespreek dan gerust je aandoening met ons zodat wij de verantwoordelijkheden en risico's kunnen inschatten.

Als je echter met een (chronische) ziekte leef t en deze aandoening onder controle houdt met medicijnen, dan zien wij je graag. Het wel is van groot belang dat je een (chronische) ziekte bij ons eerste contact onder de aandacht brengt.

Nee. Het zijn echte volwassen schooljongens en schoolmeisjes die ons hebben bezocht en ons hun uitdrukkelijke toestemming hebben gegeven om de foto's op onze website te plaatsen.

Nee. We zullen geen tijd besteden aan het bespreken van scenario's voor rollenspellen of discipline via de telefoon. Als we dat zouden doen, zouden we overspoeld worden met bellers die precies dat willen doen en niets meer. Je dient je scenario, redenen of wensen via een e-mail in.

Voor het evenement zal mevrouw Rose telefonisch met je spreken en aan de hand van een gestructureerd interview alle belangrijke zaken voor het evenement behandelen. Nadat er telefonisch is gesproken en je aanmelding is bevestigd, word je gevraagd een vragenlijst in te vullen.

Als het bespreken van je fantasie via de telefoon alles is wat je wilt, probeer dan een live 1 op 1 premium chatlijn of een andere soortgelijke dienst.

Hoewel we volledig accepteren dat vertrouwelijkheid essentieel is bij het spelen van deze spellen, accepteren we niet dat een gebrek aan privacy een excuus is om niet via e-mail te kunnen communiceren. Open een nieuwe beveiligde e-mail via bijvoorbeeld Hotmail. Ze zijn gratis, eenvoudig in te stellen en volledig privé. Er worden geen berichten rechtstreeks op je computer opgeslagen en niemand zal de berichten die je verzendt (of ontvangt) zien, tenzij je je e-mailadres en wachtwoord aan een derde partij bekendmaakt.

Dat zullen we doen, maar alleen nadat we hebben bevestigd dat je serieus geïnteresseerd bent in onze diensten. Zoals velen zijn wij het slachtoffer geworden van computersoftware-aanvallen door virussen en Trojan-methoden. Verdere uitleg is niet nodig. Als je een gegarandeerd antwoord op je eerste e-mail wilt, stuur je correspondentie dan niet als bijlage mee.

Aanvankelijk niet. Tijdens onze eerste communicatie zullen we met de echte jij moeten praten. Deze aanpak voorkomt verwarring aan beide kanten en stelt ons in staat jouw behoeften sneller te begrijpen. Na je eerste bezoek of evenement zullen we je toestaan ​​om ons te schrijven onder het mom van je rollenspelpersonage of oom, voogd, vader, huismeester, enz.

Absoluut niet. We moeten altijd met de betrokkene spreken. We moetener altijd van verzekerd zijn dat iedereen die van plan is ons of onze academie te bezoeken, dit uit eigen vrije wil doet. We staan ​​niet toe dat iemand een afspraak maakt voor een derde partij, dus vraag er alsjeblieft niet naar.

Nee. Dit is een serieus punt. Als je onder invloed bent van drugs of alcohol zullen we je weigeren bij bezoek/niet toelaten op onze academie. Daarom zullen we het gebruik ervan voor, tijdens of na een sessie of evenement niet toestaan.

Ja, dat doen we en we verwachten dat iedereen die ons bezoekt onze plek respecteert alsof het hun eigen plek is.

Ja. We zullen niemand discrimineren die transgender is.

Yes, we will. We understand how difficult it can be for ladies (particular single ladies) to become involved in the adult school role play scene. We have been there 😉 We have a lot of experience dealing with all sorts of people and offer the same service to adult school boys and girls.

Ja uiteraard. Je dient voor je eigen schooluniform te zorgen dat traditioneel van aard moet zijn. Je vindt de regeling op [THIS PAGE]We accepteren geen volwassen studenten die de voorkeur geven aan de 'St Trinian's'-look en dergelijke.

Nee dat hoeft niet. We behandelen je graag als een neef, echtgenoot, echtgenote, vriend, enz. die gestraft moet worden door een Dominante vrouw. Je kunt dan casual gekleed gaan of wat je maar wilt, maar niet in leer, rubber of andere meer BDSM-achtige kleding.

Jazeker. We zullen speciale schooldagen voor cross-dressers organiseren. Houd de website in de gaten.

Er zal niets gebeuren dat niet wettelijk zou zijn gebeurd tijdens een bezoek aan een openbare of particuliere school in de jaren vijftig of zestig in Groot-Brittannië. We zijn bereid om elke schoolscène die je wenst na te spelen of we zullen er een voor je ontwikkelen, maar bel of e-mail ons alstublieft niet met de vraag 'wat er met mij zal gebeuren tijdens een sessie'.

Op dit punt moeten we direct zijn. Helaas zijn er enkelen die ons urenlang aan de telefoon of internet zouden laten kletsen over de inhoud van een sessie zonder de bedoeling ooit verder te gaan. Als je alleen maar je fantasie wilt bespreken en het niet wilt laten uitkomen, dan zijn er veel één-op-één premium chatdiensten die je verder kunnen helpen.

Ja. Elk werktuig dat we gebruiken wordt schoongemaakt en gedesinfecteerd voordat het op iemand anders wordt gebruikt. Alle meubelen die we gebruiken voor rollenspellen worden voor en na een sessie of evenement grondig gereinigd en indien nodig afgedekt met schone doeken.

Je kunt dan beter niet naar een evenement komen, maar je kunt ons wel individueel zien. Zorg ervoor dat je ons op het moment van je boeking laat weten dat spanking alles is wat je nodig hebt.

U kunt dan uiteraard beter niet naar een evenement komen, maar je kunt ons wel individueel zien. Rollenspel is niet essentieel. Als je gewoon op bezoek wilt komen, je in uniform wilt kleden en een straf wilt krijgen, dan kan dat. Mevrouw Rose beschouwt zichzelf als een zeer goede 'leraar' in rollenspelvaardigheden, dus zelfs als je nog nooit een rollenspel hebt geprobeerd, zou ze je altijd aanraden om het eens te proberen. We kunnen een rollenspelervaring heel plezierig maken, zelfs voor degenen die zichzelf als 'niet erg goed' beschouwen.

Als we een getrouwd stel of iets dergelijks spelen, is er geen echt rollenspel van jou nodig. Je zou gewoon je ondeugende zelf kunnen zijn en wij onze dominante zelf. Bespreek je wens op dit gebied gerust telefonisch.

Ja. We ontvangen ook mensen die helemaal geen discipline nodig hebben - gewoon "schooltje spelen" - en degenen die op een zachte manier kennis willen maken met spanking.

Aanvankelijk niet. We moeten je een paar keer één op één zien voordat we overwegen om een ​​derde persoon bij een sessie te laten aanwezig zijn. Als we je wel toestaan ​​iemand mee te nemen, dan geldt er een toeslag van €50,-.

Een gedetailleerde beschrijving van de procedure vind je hier.

Inderdaad! Onacceptabel. Tijd is het kostbaarste goed dat we hebben en we zullen niet toestaan ​​dat iemand die van ons meer dan één keer verspilt. In de moderne communicatie van vandaag is het afzeggen van een afspraak heel eenvoudig. De meesten van ons gebruiken mobiele telefoons en een computer. Voor de minderheid die dat niet doet is er altijd een vaste lijn of in het slechtste geval een muntautomaat. Als je moet annuleren, zelfs op korte termijn, dan is een kort telefoontje voldoende. Maar als je zonder uitleg niet komt opdagen, krijg je geen tweede kans.

nl_NLDutch