Discipline

Straf is het gezaghebbend opleggen van een ongewenst of onaangename activiteit aan een groep of individu, als reactie op een bepaalde handeling of gedrag die/dat als onaanvaardbaar wordt beschouwd of een norm bedreigt.

Bij Rose Academy kan straf in de hoek staan, het schrijven van regels of opsluiting omvatten, of het verwijderen of weigeren van iets aangenaams of wenselijks. We disciplineren ten behoeve van afschrikking en rehabilitatie. Straffen verschillen in ernst en kunnen tevens sancties omvatten zoals berispingen, ontneming van privileges of vrijheid, ostracisme of een pak slaag.

Lijfstraffen verwijzen naar het veroorzaken van opzettelijke pijn of ongemak als reactie op ongewenst gedrag van onze studenten. Het gaat om het slaan van de student op de billen of op de handen, met een open hand of werktuig zoals een liniaal, rotanstok, houten paddel, pantoffel, leren riem, of een rietje

Onze methode wordt gerechtvaardigd door de doctrine in loco parentis, waarbij onze medewerkers worden beschouwd als gezagsdragers en dezelfde rechten krijgen als ouders om studenten onder hun hoede te straffen. Het biedt een onmiddellijke reactie op ongedisciplineerdheid en de student is snel weer in de klas aan het leren, in tegenstelling tot schorsing van school.

Onze medewerkers zijn hooggekwalificeerd en ervaren en werken graag samen als een hecht team. Docenten zullen lessen op academisch niveau geven om het interessant te houden. Meestal zullen er twee docenten in de klas aanwezig zijn, aangezien we voor eigenzinnige leerlingen zorgen die helaas schandalig veel aandacht dienen te krijgen.

outdoor discipline spanking-switching- white panties- school uniform
nl_NLDutch