Kosten

Een individuele sessie met Mrs. Rose of Ms. Mint duurt 2 uur. De spanking (en alles daaromheen) zelf duurt ongeveer een uur, waardoor we voor en na wat tijd over hebben om te praten. De kosten bedragen €200,- per sessie. Wilt u dat zowel Mrs. Rose als Ms. Mint aanwezig zijn, dan kost dat €75,- extra. Als je alleen Ms. Mint wilt spanken, kan dit maar dan is Mrs. Rose op de achtergrond aanwezig. Hiervoor wordt €50,- in rekening gebracht. Bij een bezoek aan ons kun je bij aankomst zowel contant betalen als per bankoverschrijving/Tikkie. Uiteraard is de benaming bij overschrijving discreet (“sessie” en Bedrijfsnaam). Als je een factuur wilt ontvangen kan dit ook onder eenzelfde vermelding.

Consent

Door onze praktijk te betreden, stem je ermee in dat lijfstraffen op u worden toegepast op een niveau dat is overeengekomen tijdens uw interview. Het is belangrijk om te begrijpen dat je in de context van een rollenspelscenario misschien 'gedwongen' wordt om veel dingen te doen, zoals een rok dragen, '6 of the best' ontvangen of in de hoek gaan staan, maar in werkelijkheid zul je tot niets gedwongen zijn. Er zal NOOIT iets met je gebeuren zonder jouw uitdrukkelijke toestemming.

We verwachten volledige vertrouwelijkheid van iedereen die onze praktijk bezoekt. We zullen je afspraak of de inhoud ervan nooit met derden bespreken, tenzij je ons uw uitdrukkelijke toestemming geeft. Geen van je persoonlijke informatie, zoals e-mailadres en telefoonnummer(s), zal ooit worden vrijgegeven aan een derde partij of organisatie. We verwachten dat iedereen die onze locatie bezoekt stil en discreet is bij het binnenkomen en verlaten van onze locatie. Je mag niet van of naar onze locatie reizen met iets dat kan worden herkend als een soort uniform. Tevens dien je de adresgegevens van onze locatie met niemand te delen zonder onze uitdrukkelijke toestemming.

Dress uniform-bare bottom-role play - mint - session

Procedure

Als je denkt dat je klaar bent om de eerste stap te zetten, dan zijn er 3 manieren om contact op te nemen:

  • Telefoon. Het mobiele telefoonnummer van Mrs. Rose wordt gegeven bij [contactgegevens]. Haar telefoon staat de hele dag en in de vroege avond aan. Als ze niet beschikbaar is, stuur haar dan een WhatsApp en ze zal zo snel mogelijk contact opnemen. Ze neemt alleen telefonisch afspraken aan, dus op een gegeven moment zul je haar moeten bellen. Uit beleefdheid belt zij nooit terug, tenzij je haar hiervoor toestemming hebt gegeven. Ze neemt NOOIT oproepen aan van nummers die zijn ingehouden. Zij doet ook het (telefonisch) contact voor Ms. Mint.
  • WhatsApp. Je kunt mevrouw Rose een bericht sturen via WhatsApp. Zij zal je zo spoedig mogelijk antwoorden.
  • E-mail. Je vindt ons e-mailadres bij onze [contactgegevens]. Als je een vraag of verzoek hebt, dan is dit de beste manier om contact op te nemen. Je eerste e-mail mag geen enkele vorm van bijlage bevatten. Normaal beantwoord Mrs. Rose alle e-mail binnen 48 uur. Zij accepteert geen boekingen per e-mail.
nl_NLDutch