Over Ons

Rose Academy is het eerste Live Action Roleplaying (LARP) evenement voor volwassenen die van spanking houden in Nederland! Echt. Opgericht door Mevrouw Rose, de directrice. 

We hebben een eigen praktijk met een woonkamer en een klaslokaal. Hier kunnen we mensen individueel en in kleine groepen ontvangen

Jaarlijks huren wij een geschikte locatie voor zo'n 12 studenten en enkele medewerkers. Samen spelen we een typisch Brits internaat na zoals in de jaren vijftig. Er zijn uniforminspecties, lessen, (lunch)pauzes en een study (het kantoor van de directie...). Als jij je op een of andere manier misdraagt, wordt je dienovereenkomstig behandeld. Straffen kunnen in de hoek staan, strafregels schrijven, (verbale) vernedering en lijfstraffen omvatten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld billenkoek en caning. Je kan worden gestraft voor de hele klas, met blote billen zichtbaar voor je klasgenoten.

De veiligheid zal van een hoog niveau zijn en op alle levels. Zoals uitgesproken communicatie met safe-words, speciale regels en kamers, samenwerking, anonimiteit, gedragsprotocollen, enz. 

Mrs.Rose -OTK spanking -bare bottom
nl_NLDutch